Yalçın Akdoğan: Bu saygısızlık Erdoğan'a değil millete yapılmıştır

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yalçın Akdoğan SKYTURK'te yayınlanan 360 Özel programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yalçın Akdoğan: Bu saygısızlık Erdoğan'a değil millete yapılmıştır
Yalçın Akdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'de gerçekleştirilen yemin töreninde CHP'lilerin iç tüzük kitabını fırlatıp salonu terk etmesini sert bir dille eleştirdi. Akdoğan, Meclis'te bağırıp çağıranların ortamın ağırlığını idrak etme kapasitesine sahip olmayan insanlar olduğunu söyledi.

O SAYGISIZLIK TÜRK MİLLETİNİN İRADESİNE YAPILMIŞTIR

'TBMM'de rezalet çıkarırısanız bu bir saygısızlıktır' diyen Yalçın akdoğan, 'Bu saygısızlık Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmamıştır Türk milletinin iradesine yapılmıştır Türkiye Cumhuriyeti devletine yapılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin başı orada yemin edecektir ve bütün dünya toplanmış onu izliyor. Bir çok ülke temsilcisi var böyle bir ortamda siz o ortama yakışmayacak bir davranış sergiliyorsunuz' şeklinde konuştu.

İDRAK ETME KAPASİTESİ OLMAYAN İNSANLAR


Bunu ben şuna benzetiyorum diyen Akdoğan '28 Şubat sürecinde bazı provakötörler çıkar Anıtkabir'de bağırığ çağırıp ortamı bozarlardı. Bunların yaptığı tam bu. Eski Türkiye'nin provakatör manzarasıdır bu. Slogan atan bağıran çağıran ortamın ağırlığını idrak etme kapasitesine sahip olmayan insanlar bu büyük bir talihsizliktir' dedi.

Yalçın Akdoğan şunları söyledi; Siz orada kendi devletinize saygı göstermiyorsunuz. Milletin iradesine saygı göstermiyorsunuz bu gerçekten hazin bir durumdur. Bunu CHP'liler bile kınamıştır diye tahmin ediyorum. Böyle bir rezalet olmaz. Ben bu yüzden MHP ve HDP'lileri kutluyorum. Sayın Bahçeli ve Demirtaş seçilem Cumhurbaşkanı salona girince ikisi de ayağa kalkmıştır. Doğru olan tavır budur