Muharrem İnce de Bahçeli gibi hesaba başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan adayı Muharrem İnce, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi aratmadı. İnce de hesap kitaba başladı.

Muharrem İnce de Bahçeli gibi hesaba başladı
Yalova milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan adayı Muharrem İnce Fox TV'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar saat programına konuk oldu. Muharrem İnce izleyicilerin karşısına yaptığı bir matemetik hesabıyla çıktı.

Muharrem İnce iddialı bir açıklamada bulunarak önümüzdeki seçimlerde Ahmet Davutoğlu'nu Başbakanlık koltuğundan indireceklerini söyledi. İnce ondan sonra sıranın Çankaya'ya geleceğini ifade etti.

MATEMATİĞİM İYİDİR YAPTIĞIM HESABA GÖRE;

2015'teki seçimlerin bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Muharrem İnce, 'Matematikten biraz anlarım önümüzdeki seçimlerde CHP yüzde 24 oy alırsa Türkiye'nin vay haline. CHP yüzde 24'e düştüğü anda Türkiye'ye Başkanlık sistemi gelir. CHP yüzde 24 olursa bilin ki; AK Parti 367'yi bulur ve Anayasayı değiştirerek başkanlık sistemini getirir.  Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin başkanı olur' dedi.

DÜKKANI KAPATMIŞ OLURSUNUZ


'Ben onun için bir çıkış noktası arıyorum' diyen Muharrem ince 'Diyorum ki AK Parti 367'yi bulmasın CHP oy kaybetmesin yoksa bana şunu diyenlere sesleniyorum, 'Muharrem İnce partide işler iyi gitmiyor sen de durumu görüyorsun 2015'i bekleseydin zaten top ayağına geliyordu genel başkan olurdun' diyenlere Muharrem İnce'nin beklemesi önemli değil Türkiye beklemeyecek Türkiye için son seçim olacak bu artık bir daha siyasi partiler olmayacak. Başkanlık sistemi geldikten sonra dükkanı kapatmış olursunuz' şeklinde konuştu.