Hüseyin Çelik: Gül ve Erdoğan birbirinin tamamlayıcı unsurlarıdır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Abdullah Gül ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birbirinin tamamlayıcı unsurudur dedi.

Hüseyin Çelik: Gül ve Erdoğan birbirinin tamamlayıcı unsurlarıdır
AK Parti genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik NTV'ye özel röportaj verdi.

Gündemi değerlendiren Hüseyin Çelik, 'Son zamanlarda malesef çirkin şeyler yapıldı. Bazıları sayın Gül'ü severken sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı olması gerekiyormuş gibi davranabilir bu bizim camia içinde de olabilir ama Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül böyle bir sığlığa hiç bir zaman düşmemiştir düşmeyecektir de' dedi.

BİRBİRLERİNİN RAKİBİ DEĞİL TAMAMLAYICI UNSURLARIDIR

Abdullah Gül, Beşir Atalay, Bülent Arınç Abdülkadir Aksu ve diğerleri bu partinin ağbeyleridir diyen Hüseyin Çelik 'Yaptığım bütün konuşmalarda Abdullah Güle ve Recep Tayyip Erdoğan'ın birbirinin rakibi değil birbirlerinin tamamlayıcı unsurlarıdır dedim. Büyük yürek taşıyanlar bir çok sevgiyi bir arada bu yürekte taşıyabilir. Yani Recep Tayyip Erdoğan'ı, Abdullah Gül'le birlikte sevebilir. Abdullah Gül'ü severken Recep Tayyip Erdoğan'ı da sevebilir. Abdullah Gül'ü severken Recep Tayyip Erdoğüan'dan nefret etmek veya Recep Tayyip Erdoğan'ı severken Abdullah Gül'den nefret etmek gibi Gül'e karşı olmak gibi bizim bir tavrımız olamaz. Böyle bir şey söz konusu değil' şeklinde konuştu.

YİNE KOL KOLA OLACAKLARDIR


'Sayın Gül'ün 7 yıllık şerefli bir Cumhurbaşkanlığı hizmetinden sonra elbette Türkiye'ye daha çok vereceği hizmetler var bunu her vesileyle söyledim' diyen Hüseyin Çelik 'Abdullah Gül bu birikimi bu tecrübeyi bir tarafa atamaz sadece oturup hatıralarını yazan, oturup torunlarını seven bir Abdullah Gül'ü kimse beklemesin. Elbette Recep Tayyip Erdoğan'la yine kol kola olacaktır. Yine yol arkadaşı olacaktır. Yine bize ağbeylik yapacaktır. Biz Abdullah Gül'ü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı makam ve sıfatlarının dışında ağabey olarak görüyoruz' dedi.