“CHP içerisindeki anti-amerikancıları destekliyorum”

Fatih Tezcan, “CHP’nin içindeki anti-amerikancıları ve anti-israilcileri destekliyorum. Rabbim’e onlar için dua ediyorum.” dedi.

“CHP içerisindeki anti-amerikancıları destekliyorum”
Beyaz TV'de yayınlanan Latif Şimşek'in moderatörlüğünü yaptığı 'Dinamit' programına bu hafta Savcı Sayan, Fatih Tezcan ve Serdar Arseven konuk oldu. Gündeme ilişkin konuların tartışıldığı programda Savcı Sayan ve Fatih Tezcan CHP yönetimi hakkında bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Latif Şimşek Fatih Tezcan'a, “Muharrem İnce genel başkan olursa CHP'de ne değişecek?” sorusunu yöneltmesi üzerine Tezcan, “CHP'nin içerisindeki anti amerikancı ve eğer öyleyse ateist kanadı destekliyorum. CHP'nin içerisinde bir kanat ulusalcıyım, milliyetçiyim diyor. Orası beni ilgilendirmiyor. Ama inanıyorum ki bu muhalifler anti amerikancılar, ben bu kanadı destekliyorum. Ben Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki Washington'daki lobilere boynunu eğen, Türklüğü rezil eden, Fethullah Gülen gibi CIA'nın kucağından kalkamayan iş birlikçinin güdümündeki bir CHP'den ne kadar uzak durursam durayım utanıyorum.” ifadelerini kullandı.

İNCE ANTİ-AMERİKANCI MI?

Tezcan, CHP içerisindeki muhalifleri desteklediğini şu sözlerle kaydetti: “Kazanamasalar da CHP'nin içindeki anti-amerikancıları ve anti-israilcileri destekliyorum. Rabbime onlar için dua ediyorum. Mağlup olsalar bile şerefleriyle, onurlarıyla mağlup oluyorlar.”

Latif Şimşek Savcı Sayan'a “Muharrem İnce sence anti-amerikancı mı?” diye sorması üzerine Sayan, “Muharrem İnce'yle Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerika'ya karşı duruşlarını mukayese bile edemezsiniz. Kemal Kılıçdaroğlu politikasını yabancı güçlerin kontrolünde götürmek istiyor. Muharrem İnce ise kendi ülkesinin politikalarını götürmeye çalışan bir arkadaşımız.” şeklinde konuştu.