“Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım”

Aslı Aydıntaşbaş, “Bugün CHP ile ilgili özellikle Grup Başkanvekilinin o davranışı konusunda büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.” dedi.

“Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım”
CNN TÜRK TV'de yayınlanan Şirin Payzin'in sunduğu 'No Ne Oluyor' programına Gazeteci Yazar Aslı Aydıntaşbaş konuk oldu. Programda Aydıntaşbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'deki yemin töreninde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın iç tüzüğü fırlatmasını eleştirdi.

“Bugün CHP ile ilgili özellikle grup başkanvekilinin o davranışı konusunda büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Bu davranış hoş olmamıştır.” diyen Aydıntaşbaş, “CHP tabiki Recep Tayyip Erdoğan'a karşı olabilir, sevmeyebilir, karşıtlığını da devam ettirebilir. Ama o töreni fiziki bir eylemle, yani kitapçık atarak protesto etmek CHP'ye eksi bir hane yazmıştır. Bunu kesinlikle insanların tasvip ettiklerini düşünmüyorum.” ifadelerini kullandı.

Aydıntaşbaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlayan Selahattin Demirtaş'ın eleştirilmesi hakkında da şöyle konuştu: “Erdoğan'ı Selahattin Demirtaş'ın alkışlaması çok eleştiriliyordu. Bana göre Selahattin Demirtaş'ın bu davranışı doğrudur. Tayyip Erdoğan'ın doğrudan rakibiydi, her gün çıktı eleştirdi. Politikalarını eleştirebilirsin, kendisini eleştirebilirsin. Ama Tayyip Erdoğan artık Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'dır. Hepimiz açısından da bu böyledir.” şeklinde konuştu.