Hatay'da 28 Spor Tesis Yapım Çalışmaları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Hatay'da yapılması planlanan 28 spor tesislerinden bir kısmının bitirilerek hizmete sunulduğu, bir kısmının da inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.

Taşkın, yaptığı yazılı açıklamada, son olarak Antakya ilçesine bağlı Kisecik Mahallesi'nde yapımı devam eden Cimnastik Salonu'nun hızla sona yaklaşıldığını belirtti.

Önümüzdeki yıl Ocak ayı sonlarına doğru Cimnastik Salonu'nun bitirilmesinin planlandığını ifade eden Taşkın, açıklamasına şöyle devam etti:
''Cimnastik Salonu'nda adeta yok yok gibi. Olimpik Artistik denge salonu, ritmik cimnastik salonu, olimpik denge, olimpik paralel, tranbolin, atlama ve kulplu beygir, alçak kulplu beygir, koşu bandı, alçak denge, sünger havuzu gibi bölümler planlanırken, 2. katta ise teknik ofisler, soyunma, dinlenme, konferans, basın odaları, seyir terası ve kafeterya gibi bölümlerin olacağı büyük bir tesis olacak''
Taşkın, tesisin Hatay'ın cimnatik dalında büyük ihtiyacı gidereceğini ve yapımı devam eden diğer tesisilerin tamamlanmasıyla birlikte de ilin tesisleşme yönünden çağ atlamış olacağını kaydetti.

Kaynak: AA