Başkan Çoban'a Askeri Erkan ve Kent Protokol Üyelerinden Ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Zafer Haftası kutlamaları çerçevesinde, kentte gelen kuvvet komutanlarından oluşan askeri erkanı ve kent protokol üyelerini makamında kabul etti.

Başkan Çoban'a Askeri Erkan ve Kent Protokol Üyelerinden Ziyaret

Afyonkarahisar'ın Büyük Taarruz'daki önemi ve Zafer Haftası kutlama etkinlikleri ile ilgili görüşlerin dile getirildiği ziyarette, konuklarına kentle ilgili bilgi veren Başkan Çoban, kuvvet komutanlıklarının temsilcilerini Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Afyonkarahisar’ın çok güzel ağırlandıklarını dile getiren kuvvet komutanlıklarının temsilcileri ise, kendilerine gösterilen yakınlık ve misafirperverlikten dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a ve tüm idarecilere teşekkür etti. Her yıl Zafer Haftası'nda geçmişi hatırlayıp geleceğe tecrübeyle baktıklarını belirten Başkan Burhanettin Çoban, "Bu bakımdan biz her Zafer Haftası'nı sadece Afyonkarahisar merkezde değil, ilçelerimizde ve hatta Ege Bölgesi'nde önemsiyoruz. Çünkü burası, Kurtuluş Savaşımızın başlayıp, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı topraklar. Dolayısıyla bu toprakların kutsallığı çok büyük. Bizler de inşallah bu kutsal topraklara layık olabilmek için büyük bir azimle çalışıyoruz" dedi.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ise, Afyonkarahisar Belediyesi'ne, Garnizon Komutanlığı'na ve emeği geçen herkese kutlama etkinlikleri nedeniyle teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda, kuvvet komutanlıklarının temsilcileri ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Başkan Burhanettin Çoban'a plaket takdim etti.

Ziyarete Milli Savunma Bakanlığını Temsilen Tuğgeneral Nuri Cankıymaz, Deniz Kuvvetleri Komutanlığını temsilen Tuğamiral Muhittin Elgin, Hava Kuvvetleri Komutanlığını temsilen Hava Tuğgeneral Recep Ünal, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, vali yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.

Kaynak: İHA