Muratlılı Muhtarlar Yeni Hizmet Binalarına Kavuşuyor

Tekirdağ’a bağlı Muratlı Belediyesi, muhtarların hizmet yeri konumundaki muhtarlık binalarını yenilemeye başladı.

Muratlılı Muhtarlar Yeni Hizmet Binalarına Kavuşuyor

Muratlı Belediyesi, ilçede bulunan muhtarların daha rahat ortamda hizmet verebilmesi amacıyla muhtarlık binalarını yenilemeye başladı.

Vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılayacak prefabrik muhtarlık binaları, muhtarlara teslim edilmeye başlandı.
Fatih Mahallesi Muhtarlık binası için kendilerinden 350 TL kira istediklerini anlatan Fatih Mahallesi Muhtarı Orhan Bozkurt, fahiş kira bedelleri nedeniyle belediye meclis gündemine taşınan muhtarlık binası konusunda ‘Prefabrik Muhtarlık’ kararı alındığını açıkladı.

Muhtar Bozkurt, "İlçede Fatih Mahallesi ile Kazımdirik-Turan Mahallelerine prefabrik muhtarlık binası verildi.

İlçe sınırları içerisinde yaşayan halkın çok sık işi düştüğü muhtarlık binalarında, muhtarların ve işlerini halletmek için gelen vatandaşların konforlu ve güvenli bir biçimde oturmalarına olanak sağlayacak olan yeni binalar, vatandaşların da her türlü ihtiyacını karşılayacaktır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Fatih Mahallesi Hasan Çelikkol Caddesi üzerindeki Tarım Kredi depolarının yanındaki uygun alana kurulacak olan prefabrik muhtarlık binasının Fatih Mahallesi’ne hayırlı olmasını temenni eden Bozkurt, Kaymakamın da olurunu aldıklarını vurguladı.

Öte yandan, belediye tarafından ilçedeki tüm mahalle muhtarlıklarının elektrik ve telefonlarının çekildiği öğrenilirken, telefon, internet ve elektrik faturalarının da büyük oranda belediye tarafından karşılandığı açıklandı.
Kaynak: İHA