Havalimanındaki hırsızlık ve yakalanma anı kamerada

Atatürk Havalimanı’nda bir yolcunun çantasından cüzdanını çalan yabancı uyruklu hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.

Havalimanındaki hırsızlık ve yakalanma anı kamerada
Atatürk Havalimanı'nda bir yolcunun çantasından cüzdanını çalan yabancı uyruklu hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Suçüstü yakalanan hırsız gözaltına alındı.

Atatürk Havalimanı farklı tarihlerde gerçekleşen 5 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiren Tunus uyruklu K.C. (54), Ermenistan uyruklu Y.K. (25) ve Cezayir uyruklu D.S. (25) polis ekipleri tarafından yakalandı. Yapılan incelemede hırsızların havalimanına gelen yolculara ait 1 adet 245 Euro değerinde güneş gözlüğü, 2 adet cep telefonu, 1 adet kamera, 500 Dinar, 100 Euro, 100 TL para ile 3 adet ehliyet, 2 adet kredi kartı ve 1 adet kimlik kartı çaldıkları tespit edildi. Hırsızlık olaylarından biri havalimanındaki güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde banko önünde işlem yaptıran bir kadın yolcunun açık olan çantasından cüzdanı çalan zanlının, soğukkanlı bir şekilde uzaklaştığı görülüyor. Zanlı bir süre sonra da polis tarafından yakalanarak gözaltına alınıyor.

Hırsızlık olaylarına ilişkin gözaltına alınan yabancı uyruklu zanlılar sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.