Genkad Yaz Kampı 6 Eylül'de Sona Erecek

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz Belediyesi ve Genç Katılım Spor Kulübü Derneği (GENKAD) tarafından organize edilen yaz kampı 6 Eylül’de sona erecek.

Genkad Yaz Kampı 6 Eylül'de Sona Erecek

Lüleburgaz Belediyesi ve Genç Katılım Spor Kulübü Derneği (GENKAD) organizasyonunda Lüleburgaz’da ikamet eden 10-18 yaş aralığında bulunan gençlerin, sosyal gelişimine katkı sağlamak, doğa ile uyumlu yaşama bilincine alıştırmak, çevreye daha duyarlı, sağlıklı algılayan, eleştiren, kendini ifade eden doğaya karşı olan yükümlülüklerini daha iyi bilen kent gençliğin oluşturulması amacıyla düzenlenen yaz kampı tüm hızıyla sürüyor.
07 Temmuz tarihinden itibaren Edirne sınırları içinde bulunan Danışment Tabiat Parkında başlayan kampta, katılımcılara yönelik deniz ve sahil etkinlikleri, kitap okuma saatleri, sokak ve kutu oyunları, drama, yüzme, müzik, dans, resim, santranç, el sanatları ve doğaya uyum faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Her kamp döneminde 32 genç, 1 Kamp Müdürü, 1 Lider, 1 Yüzme Eğitmeni ve farklı alanlarda etkinlikler gerçekleştiren 4 GENKAD üyesinin yer aldığı kamp, 6 Eylül 2014 tarihinde sona erecek.
Kaynak: İHA