Cinayet kurbanı Alman çiftin cenazeleri ülkelerine gönderildi

Perşembe günü cesetleri bulunan Alman çiftin cenazesi otopsi işlemenin ardından getirildikleri Alanya’da resmi işlemlerin yapılmasının ardından Antalya Havalimanına götürüldü.

Cinayet kurbanı Alman çiftin cenazeleri ülkelerine gönderildi
Antalya'nın Alanya İlçesinde kaldıkları evde geçen Perşembe günü cesetleri bulunan Alman çiftin cenazesi otopsi işlemenin ardından getirildikleri Alanya'da resmi işlemlerin yapılmasının ardından Antalya Havalimanına götürüldü.

Alanya'da bir tanıdıklarını evini kiralayarak tatil yaparlarken öldürülen Peter Horvart (65) ile eşi Kertsin Horvart'ın (50) cenazeleri Concordia Cenaze Hizmetleri firmasına tarafında evrakların tercümesi ve cenazenin muhafazası için gece Alanya'ya getirildi. Gece cenazeler morg özelliği olan özel donanımlı cenaze nakil aracında bekletildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından cenazeler ülkeleri olan Almanya'ya gönderilmek üzere Antalya Havalimanı'na götürüldü.

Defin hizmeti veren Concordia Cenaze Hizmetleri sahibi Hatice Dolphijn, Otopsileri tamamlana cenazeleri getirdikleri Alanya'da tabuta yerleştirme işlemlerini yaptıklarını ve gerekli evrakların tercüme edildiğini söyledi. Dolphijn, İşlemlerin tamamlanmasının ardından uçuşlarını organize edildiğini bu nedenle cenazelerin bugün havayolu şirketin teslim edileceğini belirtti.

Talihsiz çiftin cenazeleri bugün saat 13.15'de SunExpres firmasına ait uçakla Almanya'nın Frankfurt şehrine götürülecek.