Karatay’da Yeni Hastaneye Yeni Yol

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karatay’da Yeni Hastaneye Yeni Yol

Yapılan çalışmalarla Karatay’ın çehresi değişirken imar yolları, parklar ve çevre düzenlemeleri ile de modern bir hale geliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay’ın her bölgesinde yenileme çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek yeni açılan caddelerle ulaşım bağlantılarının güçlendirilmesi ve alternatif ulaşım aksları oluşturduklarını belirtti.

Yapılan çalışmalar çerçevesinde İstiklal Mahallesi’nde Saraçoğlu Caddesi ve Yolboyu Caddesi’ni birbirine bağlayan alternatif bir caddenin imar uygulamaları ile açılacağını kaydeden Hançerli, bu yolun özellikle Ereğli Çevre Yolu üzerine yapılması planlanan Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracağını vurguladı. İstiklal Mahallesi’ndeki Öztokacı Sokağın devamı niteliğinde olan, imar planında 25 m genişliğe sahip yeni açılacak yolun uzunluğunun 2 bin 300 metre olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, yeni açılacak yolun bin metrelik kısmının tamamlandığını diğer kısmının ise en kısa zamanda tamamlanarak hizmet vereceğini söyledi.

Hz. Mevlana'nın diyarı olan Karatay'da güzel işler yapmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Mehmet Hançerli, Karataylıların beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA