Başkan Üzülmez Çözüm Masası’nda Vatandaşı Dinledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çözüm masasında karşılaştığı vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm üretti.

Başkan Üzülmez Çözüm Masası’nda Vatandaşı Dinledi

Yıllık iznini tamamlayan ve görevinin başına dönen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, araziye inerek saha çalışması yaptı. Belediyeye geldiğinde de Çözüm Masası bankosunda karşılaştığı vatandaşların taleplerine çözüm üreten başkanın ilgisi Kartepelilerin de haklı takdirini topladı. Yoğun çalışma temposunu izin dönüşü kaldığı yerden devam ettiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, inceleme ve denetimlerini aralıksız sürdürdü. Başkan Üzülmez, ilçede gerçekleşen yatırımların son halini yerinde görmek için arazi çalışması yaptı. Yaklaşan kurban bayramı öncesi kurban pazarı alanı çalışması yapan ekiplerin geldiği noktayı da yerinde gören Başkan Üzülmez daha sonra cumartesi günü oynanacak Kartepe Turnuvası finaline ev sahipliği yapacak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Arslanbey sahasını da gezdi.

30 Mart Yerel seçimleri ardından ilk defa ayrı kaldığı ilçeye dönerek görevinin başına tekrar geçen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye hizmet binası girişinde vatandaşların ilgisi ile karşı karşıya kaldı. Dış cephesi boyanan belediye hizmet binasını inceleyen Başkan Üzülmez, Çözüm Masası Bankosu’nda dinlenen yaşlı çiftin taleplerini de dinledi. 85 yaşındaki İsmail Baykara ile 77 yaşındaki Zehra Baykara’nın imar konusundaki sıkıntılarının çözüme kavuşturmak adına İmar Müdürü Ali İhsan Karagöz’ü görevlendiren başkan, gösterdiği anlayış ve ilgiden dolayı bol bol hayır duası aldı.
Kaynak: İHA