Türkiye Şampiyonu Okçular, Vali Güvençer'i Ziyaret Etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'ndan 7 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya ve 2 yeni Türkiye rekoru elde eden Bencik Ortaokulu Okçuluk takımı ve antrenörlerini makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güvençer, Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 13-15 Ağustos'ta Bolu'da düzenlenen Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'na 12 sporcuyla katılan Yatağan ilçesindeki Bencik Ortaokulu Okçuluk takımının, 7 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya ve 2 Türkiye rekoruyla önemli bir başarıya imza attığını söyledi.

Başarılarından dolayı sporcuları tek tek tebrik eden Güvençer, "Elde edilen başarıdan dolayı çocuklarımıza, antrenörümüze ve onlara destek veren aileler ile Muğlaspor'a teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza destek verirsek tüm branşlarda hem ülkemizde hem de uluslararası alanlarda büyük başarılar elde edebilirler. Çocuklarımız yüksek sesle ifade ettikleri hedeflerini gerçekleştirdiler. Başarılarının devamını yürekten diliyorum" dedi.

Okçuluk Takımı Antrenörü Bencik Aile Hekimi Dr. Ejder Sözen ise okçuluğun bireysel bir spor olduğunu fakat takım olarak çalıştıklarına işaret ederek, "Çocuklarımızın birbirine karşı görev ve sorumlulukları vardı. Her ne kadar bireysel bir spor olsa da biz hedeflerimizi takım olarak belirledik ve takım olarak çalıştık "diye konuştu.

Bir süre sporcularla sohbet eden Vali Güvençer başarılarından dolayı sporculara çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verdi.
Ziyarete, Yatağan Kaymakam Vekili Veli Biçer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Akça da katıldı.

Kaynak: AA