Kanuni Sıhhat Dergisi'nin İlk Konuğu Hami Mandıralı

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yayın hayatına başlayan Kanuni Sıhhat Dergisi'nin tanıtım kokteylli Numune Kampüsü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde yapıldı.


Açılışa ilk sayının röportaj konuğu ünlü teknik direktör ve Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı olurken, açılışa Trabzon Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Abdullah Cantürk, Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici-Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm.Dr. Mustafa Aydın, Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yönetici-Başhekimi Dt. Mustafa Başkan, Trabzon Kamu Sekreterliği Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Cevahir Arduç, İdari Hizmetler Başkanı Ecz. Selim Seyis ve hastanenin hekim ve personeli katıldı.

Müzik Öğretmeni Özgül Aydın Şefliği'nde müzik dinletisi yapıldığı açılışta dergi editörleri Tuğba Çolağa ve Uzm.Psikolog Faruk Bozkır'a Hastane yöneticisi Uzm. Dr. Abdullah Cantürk tarafından plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA