Bursa’da Nefes Kesen Gaspçı Kovalamacası

Bursa’da, parkta buluşan nişanlı gençleri gasp edip, cep telefonu ile 110 lira parasını gasp ettikleri ileri sürülen zanlılardan biri, nefes kesen kovalamaca sonrası yakalandı.

Bursa’da Nefes Kesen Gaspçı Kovalamacası

Olay, merkez Yıldırım ilçesinde Vatan Mahallesi Barbaros Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, bir fabrikada çalışan yeni nişanlı Birsen U. (26) ile Özkan T'nin (26), işe gitmek için parkta buluştukları sırada yanlarına tanımadığı 2 kişi geldi. Nişanlı çiftten zorla para isteyen şüpheliler, gençlerin vermemesi üzerine tartışmaya başladı.

Bu sırada Özkan T.’yi darp eden ve Birsen U.’nun da burnuna yumruk atan 2 şüpheli, bir cep telefonu ve 110 lira parayı gasp etti.

BURSA SOKAKLARINDA NEFES KESEN KOVALAMACA
İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Vatan Mahallesi sokaklarında şüphelileri aramaya geçti. Şüphelilerden birini bulan ekiplerle zanlı arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Yaklaşık 30 dakikalık kovalamacının ardından şüpheli gözaltına alındı.

U.B. isimli şüpheli, genç kadının teşhis etmesinin ardından Yavuz Selim Polis Karakolu’na götürüldü. Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.
Kaynak: İHA