Ankaralı STK'lar Muhteşem Düğünde Bir Araya Geldi

Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği yönetici ve üyeleri Vali Mustafa Yılmaz'ın oğlunun düğününde bir araya geldi.

Ankaralı STK'lar Muhteşem Düğünde Bir Araya Geldi
Ankara'nın en en renkli ve faal Sivil Toplum Kuruluşu ünvanını kimseye kaptırmayan Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği yönetimi ve üyeleri yine düşman çatlatırcasına birlik beraberlik görüntüsü sergilemeye devam ediyor.

Kurulduğu 2006 yılından bugüne yaptıkları sayısız faaliyetle dudak ısırtan, kendilerine imrendiren dernek mensupları bir düğün merasiminde biraraya geldiler.

Yapmış oldukları sosyal sorumluluk projeleri, sanat ve spor etkinlikleri ile Ankara'ya damga vuran dernek, önümüzdeki aylarda da yine ses getirecek projeler hazırlığında. Ancak ser verip sır vermeyen dernek üyeleri sadece"Bizi izlemeye devam ediniz " diyerek iddialı konuşuyorlar.

Derneğin Kurucu Başkanlığını yürütmüş olan duayen spor yazarı ve Habertürk Ankara Spor Müdürü olan Ali Öcal görevi genç ve dinamik bir ekibe devretmenin rahatlığını yaşıyor. Şu anda dernek başkanlığını yürüten Faruk Çalışıcı iyi bir eğitimci aynı zamanda. Düğünde, derneğe emek veren ekibin üyeleri arasında Mehmet Yılmaz, Barbaros Yılmaz, Muharrem Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Durali Keleş, Ahmet Tekcan,Vali Mustafa Yılmaz ve WTC Başkanlığını yürüten Ümit Kaya da yer aldı.

Ankaralı STK'lar Muhteşem Düğünde Bir Araya Geldi

Ankaralı STK'lar Muhteşem Düğünde Bir Araya Geldi