4,8’lik Burdur Depremi Kameralara Yansıdı

Burdur’un Ağlasun ilçesinde meydana gelen 4.8’lik depremin yaşattığı panik güvenlik kameralarınca kaydedildi.

4,8’lik Burdur Depremi Kameralara Yansıdı
Depreme kaldıkları pansiyonda yakalanan bazı vatandaşların bina asansörü önünde kuyruk oluşturup ısrarla asansör beklemeleri ilginç görüntüler oluşturdu.
Burdur’un Ağlasun ilçesinde dün 22.43’te meydana gelen 4,8’lik deprem Burdur, Isparta ve Antalya’da hissedildi. Merkez üssü Ağlasun ilçesi olan depremin yaşattığı panik ve korku vatandaşları sabaha kadar sokaklarda bekletti. Can ve mal kaybının olmadığı depremde birçok evde çatlak oluşurken bazı eski evlerinde dış duvar sıvaları döküldü. İlçedeki bir işletmenin dış camı yaşanan sarsıntı nedeniyle komple kırıldı.

ASANSÖR KUYRUĞU KAMERALARCA KAYDEDİLDİ
Merkez üssü Ağlasun ilçesi olduğu için depremin yaşattığı panik ve korku en çok Ağlasun ilçesinde görüldü.

Vatandaşlar yaşanan korku nedeniyle geceyi park ve bahçelerde geçirdi. Depremin yaşattığı panik ilçedeki 80 kişi kapasiteli pansiyonun kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Depremin meydana geldiği saat olan 22.43’te pansiyonun dış kapı güvenlik kamerasında pansiyonda kalan ve sokaktaki vatandaşların korku ile kendilerini dışarı atmaları görüldü.

Dışarı çıkan vatandaşlardan bazıları binadan uzaklaşırken bazıları tekrar içeri girip diğer insanları binadan çıkarmaya çalıştığı görüldü.

Depremin şiddeti sallanan güvenlik kamerasından anlaşılırken pansiyonda konaklayan bazı vatandaşların ısrarla asansöre binmek istemeleri dikkat çekti.

Depremin artçı sarsıntılarla devam ettiği anlarda asansör önünde kuyruk oluşturup bekleyenler binayı terk etmeyip asansörün gelmesini bekliyor. Pansiyonun işletmecisi İsmail Günen’in uyarılarının ardından vatandaşlar çağrılan asansöre binmeden merdivenlerden inerek binayı boşalttı.
Kaynak: İHA