Erman Toroğlu'nun Yöneticiliğini Yaptığı Siteye Saldırı

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu'nun Bodrum'da yöneticiliğini yaptığı sitenin güvenlik kulübesinin camları kırıldı.

Alınan bilgiye göre, Yeniköy Mahallesi'nde Toroğlu'nun yöneticisi olduğu Akçamkoru Villaları girişine otomobille gelen 2'si kadın 3 kişi site içerisine girmek istedi.
Güvenlik kulübesinde bulunan görevli Fırat Akhan'ın izin vermemesi üzerine kulübenin camlarını ve site girişindeki güvenlik bariyerini sandalyeyle kıran S.B. daha sonra polisi arayarak yanında bulunan kız arkadaşları H.A. ve T.Y. ile site görevlileri tarafından taciz edildiklerini iddia etti.
İhbarın ardından olay yerine gelen polis, sitenin güvenlik kulübesine zarar verdiği belirlenen S.B. ve yanındaki 2 kadını gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Bodrum Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Olay sonrası sitenin güvenlik kulübesine gelerek incelemelerde bulunan Toroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hiç tanımadıkları bir kişinin siteye saldırıda bulunduğunu söyledi.

Sitenin güvenlik kulübesine saldıran şahıslarla ilgili hukuki sürecin başladığını belirten Toroğlu, "Galatasaray-Fenerbahçe maçına gidecekken başımıza bu iş geldi. Eskiden buraya giren çıkan belli değilmiş. Şimdi bariyerleri yapınca hizaya geldiler. Hizaya getirmenin bedeli de bu oldu işte" dedi.

Kaynak: AA