Başkan Şahin, Sarıgül ve Kocaoğlu'na Meydan Okudu

Dünyayı saran ve Türkiye’deki ünlülerin de destek olduğu bir kova buzlu suyu baştan aşağı dökerek ALS’ye destek olma kampanyasına katılan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na meydan okudu.

Başkan Şahin, Sarıgül ve Kocaoğlu'na Meydan Okudu

Sinir sistemi hastalığı “Amiyotropik Yanal Skleroz”a (ALS) dikkat çekmek amacıyla başlayan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına ilgi her geçen gün artıyor. “Kafanızdan bir kova buzlu su mu dökmek istersiniz? Yoksa ALS için 100 dolar bağış yapmak mı?” sloganıyla sosyal medyada hızla yaygınlaşan kampanyaya Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de destek verdi.

ALS hastalığına dikkat çekmek için düzenlenen kampanyaya destek vermek için, Almanya’da yaşayan çocukluk arkadaşının meydan okumasını kabul ettiğini söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, bağış miktarı konusunda açıklama yapmazken; “Almanya’da yaşayan çocukluk arkadaşımın meydan okumasını görüyorum. Çok sevgili iki siyasi büyüğümüz olan Şişli eski Belediye Başkanımız sayın Mustafa Sarıgül’e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu’na buradan ben de meydan okuyorum. Yarın ALS Dernekleri’ne maddi katkımızı yapacağız” dedi.

Başkan Şahin’in meydan okumasının ardından, başından aşağı bir kova buzlu su döküldü.

ALS hastalarına destek için çekilen videolarda, kampanyaya takılan kişilerin üç kişiye meydan okumaları gerekiyor. Meydan okunan kişi yardımda bulunmak istemezse başından aşağıya buz gibi bir kova suyu boşaltıyor.
Kaynak: İHA