Savaş, Kırkhan Kaymakamı Uymazı'ı Ziyaret Etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kırıkhan Kaymakamı Halil Uyumaz'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Savaş, ziyarete yaptığı konuşmada, bütün ilçelere hiçbir ayrım gözetmeden hizmet götüreceklerini belirtti.

Hatay'ın canlılığına canlılık katmak için siyasal, bölgesel, dini ve mezhepsel ayrım yapmadan herkese el uzattıklarını ifade eden Savaş, şöyle devam etti:
"Esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve kamu kurum kuruluşlarıyla Hatay'ın mozaiğine uygun olarak hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Bizler Hatay'ın birliği ve beraberliğine gönül vermiş insanlarız. Bizler Türkiye'de daha mutlu bir hayat istiyoruz."
Son zamanlarda yaşanan Suriye gerginliğine kanıp toplum huzurunu korumaya çalışmak için canla başla mücadele ettiklerini vurgulayan Savaş, "Amacımız son zamanlardaki gergin ortamı azaltmak, mutlu bir hayat oluşturmak. Burada hem bizlere hem vatandaşlarımıza büyük görevler düşüyor" ifadelerini kullandı.
Uyumaz da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Hatay'ı kalkındırma ve var olan huzuru koruma adına yapılacak her hizmette hiçbir destekten kaçınmayacaklarını kaydetti.

Savaş. daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bıyık, Kırıkhan İtfaiye Müdürlüğü, çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ve mahalleleri ziyaret ettiği bildirildi.

Kaynak: AA