Petli Zayıflama Yöntemiyle Ayda 4 Kilo Vermek Mümkün

Yaz aylarının gelmesiyle fazla kilolarıyla başı dertte olan kadınlara Tens (petli zayıflama) yöntemi çare oluyor.

Petli zayıflama yöntemi ile kadınlar ayda 2 ile 4 kiloya kadar zayıflayabiliyor.
Yaz aylarının gelmesiyle oluşan düzensiz beslenme bölgesel yağlanmayı ve kiloları da beraberinde getiriyor. Göbek, bel, basen bölgelerinde toplanan yağlanmalar insan vücudunda da aşırı kiloya sebebiyet veriyor. Estetisyen Havva Aşık ise bu kilolara teknolojik ve doğal yöntemlerle son vermek için hastalarına petli zayıflama yöntemini kullanıyor.

"SELÜLOİT VE VARİS YÜZDE 60-80 ARASI GİDİYOR"
Bu yöntem ile bir ayda 2-4 kilo arasında kilo verildiğini belirten Aşık, “Kullandığımı cihazla vücut sıkılaştırma, selüloit, varis tedavisi, bölgesel zayıflama uyguluyoruz. Kaslara hiçbir şekilde zarar vermeden fazla olan yağları idrar yolu ile dışarı atmayı sağlıyoruz. Tedavi yöntemimizde kan dolaşımı hızlandığı için tıkalı olan damarların açılması sağlanıyor. Uygulanan tedavi sonunda ise hem kiloların hem de bayanların korkulu rüyası olan selüloit ve varisin yüzde 60-80 arasında gittiğini görüyoruz” dedi.

Uygulanan tedavi yönteminde kişinin vücut yapısına göre kilo verdiğini belirten Aşık, “Bizim kilo vermek isteği ile bize başvuranlara önerimiz minimum 2-3 kilodur. Dünya Sağlık Örgütü’nün ön gördüğü rakamlarda bunlardır. Fakat talebe göre bu rakamların üzerine de çıkabiliyoruz. Tabi bunu yaparken sağlık durumunu da göz önünde bulunduruyoruz. Petli zayıflatma yönetimin yanı sıra doğal ürünlerde kullanıyoruz. Tabi bu ürünleri kişinin yapısına göre kullanıyoruz” diye konuştu.

"ZAYIFLAMA YÖNTEMİ İLE KİŞİNİN PSİKOLOJİSİNİ DE DÜZELTİYORUZ"
Kişinin sadece dış görünümü değiştirmekle yetinmediklerini belirten Estetisyen Havva Aşık, uygulanan tedavi yöntemiyle kişinin psikolojilerini de düzeltmenin mümkün olduğunu söyledi.

Aşık, “Bunun içinde hastalarımıza kendilerini iyi hissetmeleri adına saç bakımı, cilt bakımı gibi hizmetler de veriyoruz. Kullandığımı cihaz Avrupa’nın birçok ülkesinde kullanılan ve ilgi gören bir cihazdır. Günümüzde kilo vermek için kullanılan tedavilerde yaşanan en büyük sıkıntı kasların zarar görmesidir. Ancak bizim uyguladığımız yöntemde kaslar hiçbir şekilde zarar görmüyor. 3-4 aylık periyodun sonunda yağların gitmesi işe vücutta deformeler oluşuyor. Uyguladığımı yöntem ile tedavinin sonunda bunun da önüne geçiyoruz ve vücudu sıkılaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA