Melih Gökçek'ten örnek bir proje daha

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Melih Gökçek'ten örnek bir proje daha
Her yıl yazın Ankaralı başarılı öğrencilerle yaşlı ve engelli vatandaşları 5 yıldızlı otel konforunda Akçay tatil kampında ağırlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi tesislerine Akçakoca'yı da dahil etti.  Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri bugün başkan Melih Gökçek'in katılımlarıyla açıldı.

Beyaz TV'de canlı yayına katılan Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Akçakoca'daki  tesis için 'Gerçekten bir masal dünyası burada yeniden doğdu' dedi.

Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinden bu yana  Ankara'da takdir teşekkür alan öğrencileri yaz aylarında birer haftalık tatile gönderdiklerini söyleyen Gökçek 'Akçay'da ve Kesikköprü'de iki tane yerimiz var. Şuana kadar 31 bin çocuk kamp faaliyetimizden yararlandı ama yetmiyordu. Özellikle alan ne kadar uzak olursa masraf da o kadar fazla oluyordu. Ben sayın Taner Yıldız'dan MTA'a ait olan bu tesisleri tahsis etmesini istedim. Sağolsun tahsis ettiler. Ankara'dan buraya 2 saat 15 dakikada buradasınız. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Bey'den de yardım istedim. Biz de bütün ekiplerimizi buraya getirdik. Gerçekten bir masal dünyası burada yeniden doğdu. Allah nasip ederse her sene 52 hafta boyunca açık kalacak.  Yaz aylarında öğrencilere diğer aylarda engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı burada misafir edeceğiz. Yılda ortalama 5 bin civarında Ankaralı Akçakoca'da kamp yapma imkanını elde edecek. Benim hanımın evi burada onun için burayı da çok iyi biliyorum. O zamanda beri de burası gönlümdeydi. Birkaç kez teşebbüs ettim almayı ama olmadı. Bugun nasipmiş aldık. Akçakocalılar da çok sevindi. Ankara'mıza Akçakoca'mıza vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Müracatın fazla olacağını düşünüyorum bu yüzden kura sistemi bulacağız başka türlü herkesi buraya getirmek mümkün değil. Birkaç tesisinde peşindeyiz.Onlarda olursa bu kapasite artar tabiki.' dedi.