Games Of Dragon İçin Geri Sayım Başladı

Bu yıl ikincisi ‘Games Of Dragon’ adıyla düzenlenecek olan Kurumlararası Dragon Bot Yarışması, 27-28 Eylül tarihlerinde Sıçan Adası’nın karşısında yeni yapılan Balıkçı Barınağı’nda gerçekleşecek
Dünyanın en büyük kürek ve bot yarışmaları arasında gelen Dragon Yarışları’nda takımlar bu yıl Sıçan Adası’nın karşında yeni yapılan Balıkçı Barınağı’nda ki alanda su üzerinde kürek çekerek en iyi olmak için mücadele edecekler.

Games Of Dragon İçin Geri Sayım Başladı
Hazırlıkların ve başvuruların devam ettiği etkinlikte ekip ruhu, takım çalışması, motivasyon, dayanışma, adrenalin ve eğlencenin bir arada sunulduğu belirtildi. Kurum çalışanlarının oluşturdukları takımlar, diğer kurumların çalışanlarına karşı su üzerinde kazanmak için saniyelere karşı kürek çekerek en iyi dereceyi yapmayı hedefleyecekleri ifade edilirken, katılım için Antalya'dan birçok kurumun başvuruda bulunduğu açıklandı.

Antalya’nın en büyük ve en geniş katılımlı kurumsal su sporları organizasyonu olan ‘Games Of Dragon’ farklı sektörleri bir araya getirmesiyle de dikkat çekiyor. Ejderha başlı dragon botlarıyla su üzerinde yapılan yarışlara katılan takımlarin, iş hayatının stresinden uzak keyifli bir gün geçireceklerini belirten ‘Games Of Dragon’un yapımcısı ve Proje Koordinatörü Erdem Bilensir, “Bu yıl Antalya’da ikincisini gerçekleştireceğimiz etkinliğin kapsamı daha da genişledi. Antalya’nın en gözde yerinde yapılacak Dragon Yarışları’na katılanların; bedenleri, zihinleri ve kalpleri keşfetmeyi, denemeyi, uygulamayı, gelişmeyi, keyif almayı, birlikte hareket etmeyi daha iyi kavrayacak” dedi.

İş dünyasının tüm kurumlarını iki gün boyunca etkinliğe beklediklerini kaydeden Bilensir, “Games Of Dragon’ da kurumunuzu değişmek ve ilerlemek için yüreklendirin. Değişimin küçük ya da büyüğü yoktur, sizi büyük değişimlere götüren küçük adımlardır. Yeni deneyimler, yeni heyecanlar için etkinliğimize uğrayın ve bu iki gün kurumsal rekabeti doyasıya yarışın” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA