Didim’de Umumi Açık Yerler Denetlendi

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü, Didim Belediyesi Zabıta ekipleri, İlçe Tarım, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ile Vergi Dairesi memurlarında oluşan ekipler ilçe genelinde umumi açık yerlerde denetimlerde bulundu.


Didim’de umumi açık yerlerde denetim yapıldı. Denetim öncesinde Aydın İl Emniyet Müdürlüğünden takviye ekipler ile başlayan denetime Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Didim Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı, Didim Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri ile Didim Vergi Dairesi ekipleri de katıldı.

Başta Didim Merkez olmak üzere Altınkum Yalı Caddesi, Üç Mevsim Caddesi Atatürk Bulvarı, Ege Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Mavişehir Mahallesi, Fevzi paşa Mahallesi, Oteller Bölgesi, ve Akbük mahallesi olmak üzere umumi açık yerlerde iş yerleriyle ilgili tüm resmi evraklar ve belgeler incelenirken, çalışan personellerin durumu denetlendi.

Didim Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İlçe Sağlık grup başkanlığı ekipleri, Zabıta Ekipleri ve Vergi Dairesi ekipleri de kendi iş ve işlemleri noktasında denetimde bulunurken, mekanlardan Genel Bilgi Taraması (GBT) da yapıldı. Özellikle Altınkum Yalı Caddesindeki denetimde Çevik Kuvvet ekipleri de hazır bulunurken denetime yaklaşık 500’e yakın polisin katıldığı öğrenildi.

Denetimin ardından şehrin bazı bölgelerinde emniyet ve asayiş uygulamaları kapsamında araç ve kişi sorgulaması yapıldı. Denetimler gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.
Kaynak: İHA