Chp Seferihisar Yeni Binasına Taşındı

CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı yeni ilçe binasının açılışı, CHP İl Başkanı Ali Engin ve CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla gerçekleşti.

Chp Seferihisar Yeni Binasına Taşındı

CHP Seferihisar İlçe Teşkilatı çarşı merkezi eski terminal arkasındaki yeni binasının açılışını düzenlenen törenle yaptı. Açılışa CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Açılışta konuşan Ali Engin, “Seferihisar ilçe teşkilatını yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı kutluyorum. Ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bunun öncülüğünü yine İzmir yapacak. Bundan böyle de büyük kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz ve 2015 genel seçimlerinde partimizi iktidara taşımak için çalışacağız” dedi.

“HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”
İzmir Milletvekili Musa Çam 2015 milletvekili seçimlerine bu güne kadar yaşananlardan ders çıkararak hazırlanacaklarını belirttiği konuşmasında, “Önümüzde kongremiz var. Bu kongreden sonra dersimize daha çok çalışacağız. Ülkemizi CHP iktidarıyla buluşturmak için hep birlikte mücadele edeceğiz” diye konuştu.

“CHP’YE YAKIŞACAK BİR YENİ BİNA”
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise partinin yeni modern binasına taşınmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Yeni binamızın hayırlı olmasını diliyorum. CHP’ye yakışacak bir yeni binamız oldu. Bundan böyle bu mekanda daha çok çalışacağız ve başarıya ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA