Tekirdağ'da Cinayet ve Yaralama

Malkara ilçesinde bir kişi öldüren ve Süleymanpaşa ile Şarköy ilçelerinde ise 3 kişiyi ağır yaralayan zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 9 gün önce Malkara'nın Gözsüz Mahallesi'nde otlakta ölü bulunan İrfan Yıldız'ın (71) cesedinde İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede darp edilerek öldürüldüğü belirlendi.
Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren ekipler, Yıldız'ın cinayet şüphelisi ile Şarköy'de Harun Altınay'ı darp ederek ağır yaralayan, Süleymanpaşa'da da Yaşar O. ve Sülhattin T'yi bıçakla ağır yaralayan şüphelinin aynı kişi olduğunu tespit etti.
Süleymanpaşa ilçesindeki olaylarla ilgili güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ve polis ekipleri, şüpheli hakkında ilçelerde vatandaşları bilgilendirmek amacıyla çalışma yaptı.
Şarköy ilçesinde, vatandaşların durumundan şüphelendikleri bir kişiyi polise ihbar etmesi üzerine, Engin D. (37) gözaltına aldı.
Jandarma ve polis ekiplerinin incelemesi sonucu, cinayet ve yaralama olaylarının zanlısı olduğu iddiasıyla adliyeye sevk edilen Engin D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Öte yandan, ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde kaldırılan Yaşar O, Sülhattin T. ve Harun Altınay'ın tedavileri sürüyor.
Kaynak: AA