Spor Tesisleri Yeni Zeminleriyle Spor Kulüplerinin Hizmetinde

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yenilenen ilçe stadı ve Şükrü Erdem Tesisleri, spor kulüplerinin hizmetine sunuldu.

Spor Tesisleri Yeni Zeminleriyle Spor Kulüplerinin Hizmetinde

Uzun yıllar Mustafakemalpaşaspor’a ev sahipliği yapan iki tesisi geçen yıl devralan belediye, iç tadilatın ardından zemin yenileme çalışmalarını da tamamladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin iki ay süren hummalı çalışmalarının ardından çimlendirilen tesisler, yeni sezon öncesi amatör spor kulüplerinin istifadesine sunuldu. Profesyonel maçların oynanabileceği standartlara uygun saha çimleri olan iki tesisin drenaj ve sulama sistemi de yenilendi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçe stadı ve Şükrü Erdem Tesisleri’nin yenilenmiş yüzüyle gençlerin kaliteli ortamlarda spor yapabilmelerine imkan sağlayacağını söyledi.

Kurtulan, “Spor, bütün dünyada eğitimin önemli bir parçası olarak görülüyor. Biz de tesisleşme yolunda attığımız adımlarla gençlerimizi spor faaliyetlerine yönlendirmeyi hedefliyoruz. Düzenli aralıklarla spor alanlarının bakımını yapacağız. Gençlerin uzun yıllar boyunca bu tesislerden yararlanacaklarını düşünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA