Memiş Koordinatörlerle Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörleri ile bir araya geldiği toplantıda taleplerin çözümü noktasında haftalık çalışma programının kurulacağını ve her hafta yapılacak durum değerlendirme toplantıları ile konuların ele alınacağını söyledi.

Memiş Koordinatörlerle Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçelere daha iyi hizmet edebilmek için yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörleri ile toplantıda bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda ilçelerin tespit edilen sorunları, vatandaşların talepleri ve ilçe hizmet birimlerinin eksiklikleri ele alındı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, hizmetlerin daha yetkin, verimli ve koordinasyon halinde yürütülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleri ve ilçe Belediye Başkanlıkları ile ilçelerdeki diğer kamu kurumlarıyla ilişkilerin nasıl yürütülmesi gerektiği konusunda bilgilendirmeler yaptı.

Genel Sekreter Halil Memiş, İlçe koordinatörlükleri ve Belediye Başkanlıklarından gelen taleplerin birleştirilerek ilgili Daire Başkanlıklarına intikal ettirilmesinin sağlanacağını dile getirerek, “Taleplerin çözümü noktasında haftalık çalışma programı kurulması yoluna gidilecek. Bu tür toplantılar, bundan böyle her hafta yapılarak hizmetlerin ilçelere daha iyi ulaştırılması amacıyla durum değerlendirmeleri yapılacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA