Gaziemir Pazaryerleri Emin Ellerde

Gaziemir Belediyesi personeli, Pazarcılar Esnafı Odası yetkilileriyle pazaryerini gezerek denetim yaptı.

Pazar esnafını eksiklikler konusunda uyaran ekipler, esnafın ve vatandaşların isteklerini dinledi. Pazaryerindeki istekler çözüm için ilgili birimlere iletildi.
Gaziemir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ve İzmir Pazarcılar Esnafı Odası yetkilileri, kentteki pazaryerlerini gezerek bir takım denetimler yaptı. Yasalar çerçevesinde pazar esnafını denetleyen ekipler, eksikleri bulunan esnafı bu konularda uyararak pazarcılara eksiklerini tamamlamalarını söyledi.

Pazarcılarında sorunlarını ve isteklerini dinleyen Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli sorunları tek tek not aldı. Pazarcı esnafının istek ve sorunlarını kaydeden denetim ekibi, eksiklerin giderilmesi için belediyenin ilgili birimine bilgi verdi.

Pazar tezgahlarını gezerek denetim yapan belediye ekipleri sadece esnafı değil halkı da dinledi. Belediye tarafından yapılan denetimlerin sağlıklı bir pazar ortamı için önem arz ettiğini ifade eden vatandaşlar, belediyenin pazaryerlerinde yaptıkları denetimlerden memnun olduklarını ve desteklediklerini dile getirdi.
Kaynak: İHA