Ekev’den Erzincan Gezisi

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV)’in bursiyer öğrencileri için düzenlemiş olduğu gezi programı kapsamında 50 kişilik öğrenci grubu Erzincan’a geldi.

Ekev’den Erzincan Gezisi

Beş günlük gezi programı kapsamında Erzincan’da bulunan gençlerin Erzincan’daki ilk durağı Valilik oldu. Valilik toplantı salonunda Vali Vekili Mehmet Kurt ile görüşen öğrenci grubu Valilik önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Valilikten ayrıldılar. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Vali Vekili Mehmet Kurt “ Düzenlenen kültür gezisi ile gelen hemşerilerimizin EKEV’e ismini veren Erzincan’ımızın kültür ve eğitim olgularını memleketlerinde yaşayıp, yerinde tanıma fırsatı bulduklarını belirterek; geziye katılan arkadaşlarımız bu sayede ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görebilme fırsatı elde etmiş oldular. Bu sayede yeni dostluk ve muhabbet köprüleri atılacak ve EKEV’in birleştirici etkisi bir kez daha görülecektir” şeklinde konuştu.

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV)’in bursiyer öğrencileri için Erzincan’ın tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görebilmek,sosyokültürel yapısını yerinde incelemek, Erzincan’ın ekonomik düzey ve durumundan haberdar olmak amacı ile düzenlenen gezi programı 25 Ağustos 2014 Pazartesi günü sona erecek.
Kaynak: İHA