Çocuğunuzun İçindeki Fotoğrafçıyı Keşfedin

Fotoğraf kültürünü gelecek kuşaklara taşımayı hedefleyen Fujifilm, 9-13 yaş arası çocuklar için “temel fotoğrafçılık eğitimleri” düzenliyor.

Çocuğunuzun İçindeki Fotoğrafçıyı Keşfedin
Fujifilm’in Sirkeci’de bulunan tam donanımlı fotoğraf eğitim merkezinde uzmanlar tarafından verilen eğitimler, günde iki saat olmak üzere dört günlük program halinde uygulanıyor.
Fujifilm bu eğitimlerle, çocuklara sanatla bilimin mükemmel bir birleşimi olan fotoğrafçılığın temellerini öğretmeyi hedefliyor. Olayları farklı açılardan görme, bir fotoğraf çekerken izleyiciye ne anlatmak istediğine karar verme, yaratıcılık ve özgüveni geliştirme çalışmalarının yapıldığı eğitimlerde Fujifilm’in temin ettiği fotoğraf makineleri kullanılıyor.

Fotoğraf makinesini oluşturan parçalar, ışık, hareket ve kompozisyon kullanımı, çekilmiş fotoğrafların değerlendirilmesi, çiçek dürbünü yapımı ve görüntünün hikayelendirilmesi konu başlıkları altında gerçekleştirilen eğitimler, Ağustos ayı boyunca devam edecek. Fujifilm Eğitim Merkezi’nde ayrıca; 14-17 yaş arası gençler ve yetişkinler için de temel fotoğrafçılık eğitimleri veriliyor.
Kaynak: İHA