Ak Parti Milletvekilleri, Bünyan İlçesinde

AK Parti Kayseri milletvekilleri, Bünyan ilçesine giderek afetzedeleri ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekilleri, Bünyan İlçesinde

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, geçtiğimiz günlerde Bünyan İlçesi'nde meydana gelen sel felaketi nedeniyle bölgeye giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlçeye giden milletvekilleri ilk olarak, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nu makamında ziyaret ederek, sel anında ve sonrasında yaşananlar ile neler yapılması gerektiği konusunda bilgi aldı.

Yaşanan sel felaketi hakkında bölge halkına her türlü destek vermeye hazır olduklarını belirten AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, "Bu tür afetlerin ne zaman geleceği belli olmaz. Dere ıslahlarının durumu çok önemli. Hem şehirlerin içinden geçen dere ıslahları, hem de taşkın koruma ile alakalı gereken tedbirlerin alınması lazım. Sizlerin ve diğer devlet kurumlarını katkıları ile buradaki kaybın büyümesinin önüne geçilmiş oldu. Yerinde ve zamanında müdahale yöneticilerin birinci derecede görevleri arasında. Sizleri bu hassasiyetlerinizden dolayı kutluyorum. Zarar ve ziyanların tespiti, bakanlık nezdinde bizlerin üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bünyan halkına geçmiş olsun. İnşallah böyle bir felaket bir daha yaşamaz." dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, afetlere her zaman hazır olunması gerektiğini belirterek, "AK Partili belediler olarak, Allah'a şükür ki bu tür felaketlerden hep alnımızın akı ile çıktık. Bünyan Belediyesi olarak sizlerde bu konuda başarılı oldunuz. ellerinize sağlık. Felaket sonrası zarara uğrayan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından milletvekilleri beraberindeki heyetle birlikte, sel felaketi sonrası dükkan ve evlerinde hasar meydana gelen vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulunup taleplerini aldılar.
Kaynak: İHA