Tader Yardımlarına Devam Ediyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet gösteren ve Mehmet Turgut Tayuzak tarafından kurulan Tayuzak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TADER), ilçedeki fakir ailelere yardım etmeye devam ediyor.

Tader Yardımlarına Devam Ediyor

İhtiyaç sahiplerine giyim, gıda ve ev eşyası yardımları yapan TADER, yardımlaşma konusunda vatandaşları bilinçlendirmeye başladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan TADER Başkanı Mehmet Turgut Tayuzak, "Kuruluş amacımız Silvan'da yardıma muhtaç ailelere ulaşıp bir nebze de olsa onlara yaşamsal yardımlarda bulunmaktır. Yardım ve desteklerimize gücümüz oranında yapmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızın hayır duaları bizler için yeterlidir. Çok çeşitli yardımlarımız oluyor insanlarımıza. Bir hayırsever tarafından ihtiyaç sahibi aileye bağışlanan evin tadilatı için gerekli olan kum ve çimentoyu da ihtiyaç sahibine teslim ettik. Birçok yetim ailenin giyim ve gıda gibi ihtiyaçları karşıladık. Bu ve benzer birçok yardımlarımız devam ediyor. Yaptığımız saha araştırmasıyla ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerini belirleyip onlara ulaşıyoruz. Şuana kadar kendi bütçemiz ile yaptığımız yardımları vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık, fakat bizim bütçemiz Silvan'daki tüm ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmemize yetmiyor, derneğimiz üzerinden hayır yapmak isteyen hayırseverlerin bize ulaşmaları daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaşmamızı sağlayacaktır" dedi.

Kaynak: İHA