Sürekli Çöken Yolun Güzergahı Değiştirildi

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde sürekli çöken ve yeniden yapılan yolda güzergah değiştirildi.

Sürekli Çöken Yolun Güzergahı Değiştirildi

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Sincik ilçesini ziyaretinde yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın müteahhit firma yetkilisi Murat Vural’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sincik ilçesini ziyaret edeceğini söylemesinin ardından çalışmalar hızlandı.

Sincik ilçe girişinde bulunan ve sürekli çöken yolun 1 kilometrelik bölümünde güzergah değişikliğine gidildi. Çöken yolun üst kısmından yeni bir yol açıldı.

Ahmet Aydın, firma yetkilisine yolun en kısa sürede bitirilerek hizmete girmesi için yapılması gereken her şeyin biran önce yapılmasını istedi.

Firma yetkilisi Murat Vuran, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın Sincik'i ziyaret edeceğini belirtmesi üzerine yoldaki çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu yolu en kısa zamanda bitirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah 40 gün içerisinde çalışmalar tamamlanır ve yol Sayın Cumhurbaşkanımız ilçeye gelmeden hizmete açılır'' dedi.

Kaynak: İHA