Serhat Ardahan Spor İçin Destek Yemeği Düzenlenecek

Serhat Ardahanspor'a destek amaçlı yemekli bir gece düzenlenecek.

Serhat Ardahan Spor İçin Destek Yemeği Düzenlenecek

Serhat Ardahanspor Kulüp Başkanı Sedat Sural ile başkan yardımcısı Murat Morkoç, ilçe belediye başkanları ile ilçelerdeki esnaf ve iş adamlarını ziyaret etti.

Bölgesel Amatör liginde (BAL) mücadele edecek olan ve hedefini 3.Lig olarak belirleyen Serhat Ardahan spor'da takıma maddi destek arayışları sürüyor. Serhat Ardahan spor Kulüp başkanı Sedat Sural, Serhat Ardahan spor'a maddi ve manevi destek arayışlarının sürdüğünü ve bu kapsamda ilçe belediye başkanları ve iş adamlarıyla görüştüklerini belirtti.

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve son olarak Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu’nu makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Sedat Sural, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 26 ağustos salı günü kulübe destek amaçlı yemekli gece düzenlediklerini, bu geceye Ardahanlıların katılmasını istediklerini belirtti.

Sural, "İlçe Belediye başkanlarımızı ve iş adamlarını ziyaret ettik. Ziyaretimiz gayet verimli geçiyor. Destek yemeğimize talebin yoğun olacağını bekliyoruz. Çünkü sonuçta biz Ardahan'ı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edeceğiz. BAL liginde başarılı olmamız Ardahanlıların desteği ile mümkündür. Bu nedenle destek çalışması başlattık" dedi.

Düzenlenen yemeğe Ardahan Valisi Ahmet Deniz ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un da destek verdiğini ifade eden Sural, geceden sonra kendilerine desteğin katlanarak artacağını söyledi.

Kaynak: İHA