Oğlunu rehin aldı !

Boşandığı eşinin evini basan baba,oğlunu rehin aldı.7 yaşındaki çocuk, abisinin ihbarı ile olay yerine gelen polisler tarafından kurtarıldı.

Oğlunu rehin aldı !
Kağıthane'de boşandığı eşinin evini basan bir şahıs 7 yaşındaki oğlunu rehin aldı. Polis, bıçakla tehditler savuran babayı 5 saatlik çabanın ardından ikna ederek gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Ertuğrul A. Bir süre önce boşandığı eşinin Kağıthane Çağlayan Esin Sokak'taki evine geldi. Eski eşinin işte olmasını fırsat bilerek zili çalan babaya 17 yaşındaki oğlu kapıyı açtı.

Kapı önünde bir süre büyük oğlu ile tartışan baba oğlu M.A.'yı dışarı doğru çekerek eve girdi. Kapıyı içeriden kilitleyen baba 7 yaşındaki oğlu R.A.'yı rehin aldı. Babası tarafından evden dışarı çıkarılan 17 yaşındaki M.A. polisi arayarak babasının kardeşini rehin aldığını bildirdi.

Polis kısa sürede olay yerine gelen öfkeli babayı ikna etmeye çalıştı. Elindeki bıçakla tehditler savuran baba, uzun uğraşlar sonucu 7 yaşındaki çocuğunu polislere teslim etti. 7 yaşındaki R.A. polis şapkası takılarak evin önünden uzaklaştırıldı.

Elindeki bıçakla bir süre daha tehditler savuran baba, yaklaşık 5 saatlik çabanın ardından ikna edilerek gözaltına alındı.

Olup biteni şaşkın bakışlarla izleyen mahalledeki çocuklar, “Oğlu polisi aradı. Elinde iki bıçak vardı.'Biri benim, biri küçük oğlum için, bu evden iki cenaze çıkar' diye bağırıyordu. Daha sonra çocuğunu camdan polislere verdi” dediler.
Kaynak: İHA