Ödemiş Parklarına Yeni Peyzaj

Geçtiğimiz hafta Ödemiş Belediye Başkanı A.

Ödemiş Parklarına Yeni Peyzaj
Mahmut Badem ve ilçedeki süs bitkileri üreticilerini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç A.Ş Genel Müdürü Murat Ermeydan, ekibini göndererek Ödemiş’teki çalışmalara başladı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç A.Ş Satın Alma Şefi Abdurrahman Çetinkaya ile birlikte gelen İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Yahya Ayaşlıgil, Etüd Proje Biriminden Ayşe Seda Toksöz ve Mehlika Asra Cebeci ilk olarak Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile görüşmelerde bulundu.

İlçedeki mevcut parklarda peyzaj uygulama çalışmaların yapılacağını belirten Başkan Mahmut Badem; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ın katkılarıyla Ağaç A.Ş Genel Müdürümüz tarafından ilçemizdeki üretim konusunda incelemelerde bulunuldu ve önümüzdeki günlerde alım sözleşmesi yapılacak. Aynı zamanda ilçemizdeki mevcut parklarda da peyzaj uygulamaları yapılması konusunda bize destek olacaklar. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ödemiş merkezde bulunan Ulus Meydanı, Salı Pazarı, 3 Eylül Parkı, Havuzlu Park ve yeni istasyon ile eski istasyon arasında bulunan yeşil bantta incelemelerde bulunan ekip, bu bölgelerde ağaçların korunarak proje hazırlanmasında katkı sağlayacaklar.
Kaynak: İHA