Manisa Heyetinden İbb Genel Sekreteri Baraçlı’ya Ziyaret

TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreterliği görevine atanan ve aynı zamanda Manisalı olan Hayri Baraçlı’yı makamında ziyaret etti.

Manisa Heyetinden İbb Genel Sekreteri Baraçlı’ya Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde bir Manisalının görev yapmasının gurur verici olduğunu ifade eden Manisa Milletvekili Recai Berber, Genel Sekreter Baraçlı’ya görevinde başarılar diledi. Yeni kurulan iki belediye olan Şehzadeler ve Yunusemre belediye başkanları ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak için bu ziyaretin önemli olduğunu belirten Berber, “Öncelikle uzun yıllar İTT Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürütmüş olan ve bu günde büyükşehir belediyesi genel sekreterliği görevine atanmış olan Manisalı hemşerimiz Hayri Baraçlı’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz. İETT genel müdürlüğü yaptığı dönemde İstanbul’un ulaşımına büyük katkıları olduğunu hepimiz biliyoruz.Bu gün bu başarılı çalışmalarından dolayı kendisi büyükşehir belediyesi genel sekreterliği görevine getirilmiştir. Aynı şekilde başarılı çalışmalarına burada da devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bu gün kendisine hem tebrik ziyaretinde bulunup görevinde başarılar diliyoruz, hem de yeni kurulan iki belediyemizin başkanlarıyla belediyenin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu 5 yıllık dönem içerisinde ortak çalışmalarla kendilerinden yeni belediyelerimiz için destekler isteyeceğiz. Gerekli zamanlarda da belediye birimleri olarak ortak proje çalışmaların yapılacağına da inanıyoruz. Böyle makamlarda Manisalı hemşerilerimizin olması bizleri ayrıca gururlandırmaktadır.” dedi.

“KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK”
Yapılan ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, kendisinin de bir Manisalı olduğunu ifade ederek “Manisa’nın Alaybey Mahallesinde yetişen biriyim. Büyükşehir belediyesinde görevli bir bürokrat olarak Manisa’mızın iki güzide ilçesi olan Şehzadeler ve Yunusemre ilçemize bilgimizle birikimimizle destek olmaya hazırız. Bu noktada büyükşehir belediyemizin kapıları Şehzadelere ve Yunusemre’ye daima açıktır. Personelleriniz belediyemize gelerek, sistemi inceleyebilirler. Bizlerde Manisalı bir hemşeriniz olarak bundan mutluluk duyarız.” dedi.

Ziyaret sonrasında Manisa heyeti, İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’ya hediye takdim ettiler.
Kaynak: İHA