Kemalpaşa'da Türk Müziği Dolu Gece

Kemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve TRT Müzik kanalından canlı yayınlanan Ege'nin Ezgiler programı, vatandaşlara müzik dolu bir gece yaşattı.

Kemalpaşa'da Türk Müziği Dolu Gece
Türk Sanat Müziği sanatçıları Ayfer Er, Mehmet Özkaya; Türk Halk Müziği sanatçıları Nilgün Kızılcı ve Tuncay Kemartaş'ın birbirinden güzel eserleri seslendirdiği program, Kemalpaşalılardan da tam not aldı.
Sosyal belediyecilik anlayışını düzenlediği sanat etkinlikleriyle pekiştiren Kemalpaşa Belediyesi, konserler dizisine bir yenisini daha ekledi. Kemalpaşa Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen ve TRT Müzik kanalından canlı yayınlanan Ege'nin Ezgiler programı, vatandaşlara müzik dolu bir gece yaşattı.

Türk Sanat Müziği sanatçıları Ayfer Er, Mehmet Özkaya; Türk Halk Müziği sanatçıları Nilgün Kızılcı ve Tuncay Kemartaş'ın birbirinden güzel eserleri seslendirdiği gece, Kemalpaşalılardan tam not aldı. Yoğun katılımın gözlendiği etkinlik sonunda sahneye çıkan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, böylesine güzel bir gecede vatandaşlara seslenmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TRT sanatçılarına verdikleri konser için teşekkür eden Başkan Uğurlu, benzer etkinlikleri tekrar düzenleyeceklerini belirterek, "Bize böylesine unutulmaz bir gece yaşattıkları için TRT sanatçılarına içtenlikle teşekkür ediyoruz. Türk müziğinin birbirinden güzel eserlerini Kemalpaşalılar için söylediler. Böylesine özel bir gecede böylesine güzel bir konsere katılmaktan dolayı son derece mutluyuz" diye konuştu.

Kemalpaşa Belediyesi olarak benzer etkinliklere devam edeceklerini söyleyen Başkan Uğurlu, "Belediye olarak önümüzdeki dönem de kültür sanat faaliyetlerine ağırlık vermeyi sürdüreceğiz. Bu kapsamda birçok organizasyona da ev sahipliği yapacağız. Buraya kadar gelen vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" ifadesinde bulundu. Başkan Uğurlu, program sonunda sanatçılara bir kez daha teşekkür ederek, hepsine çiçek verdi.
Kaynak: İHA