Hatay'da 3 Suriyeli Evlerinde Ölü Bulundu

Hatay’da 2’si kadın 3 Suriyeli, kiraladıkları evlerinde ölü bulundu.

Hatay'da 3 Suriyeli Evlerinde Ölü Bulundu
Silahla vurularak öldürüldükleri belirlenen Suriyeliler ile ilgili çok yönlü araştırma başlatan Hatay İl Emniyet Müdürlüğü cinayet masası ekipleri, olayın faillerini tespit etmeye çalışıyor.

Alınan bilgiye göre, 1 yıl önce önce ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçarak Antakya’ya geldikleri belirlenen M.A.A.(21) isimli Suriyeli genç, H.H. ve M.H. isimlerindeki iki Suriyeli bayanla birlikte üç katlı bir evin 3. katını kiralayarak burada yaşamaya başladı.

Evi iki ay önce kiraladıkları öğrenilen kiracılarına gelen su faturalarını götüren ev sahibi evin kapısını çaldı. Ancak kimse açmadı. Kiracılarının evde olmadıklarını düşünerek oradan ayrılan ev sahibi iki gün sonra tekrar kiracılarının kapılarını çaldı. Kapı yine açılmayınca ev sahibi şüphelendi. İçeriden gelen pis kokuların farkına da varan ev sahibi, üzerinde bulunan yedek anahtarla eve girince 3 Suriyelinin cesetleriyle karşılaştı.

Ev sahibinin haber verdiği polis, olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak araştırmalarına başladı.

Evde tabancayla öldürülmüş olarak bulunan kişilerin Suriyeli olduğunun tespit edilmelerinin ardından olayı çok yönlü olarak soruşturmaya başlayan Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, zanlıları tespit edebilmek için çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini topladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Kaynak: İHA