Giresun Emniyet Müdürü’nden İha’ya Ziyaret

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Giresun’un asayiş yönünden sakin ve yaşamaya en ideal illerden birisi olduğunu söyledi.


Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İhlas Haber Ajansı Temsilciliği'ni ziyaret etti. Ziyarette Giresun’un asayiş ve trafik yönünü değerlendiren Emniyet Müdürü Öztürk, "Trafik yönünden sıkıntılı bir şehir olduğunu asayiş yönünden ise sakin yaşamaya ideal bir şehir. Emniyet olarak bizlerde bu sakinliğin devam etmesi, yaşanabilecek olumsuzlukların ortadan kalkması için gayret ediyoruz." dedi.

Giresun’un şehir içi ulaşım ve alternatif yolların yetersizliği konusunda büyük sıkıntısının bulunduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Öztürk "Giresun küçük bir şehir ancak araç sayısı çok fazla, yerleşimden dolayı da, araç sayısının fazla olması, şehir içi yolların yetersizliği sıkıntı oluşturmaktadır. Emniyet olarak bizler yaşanan bu sıkıntıları gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Fakat sürücülerimiz de dikkat etmeli, bu konuda sürücülere önemli görevler düşmektedir.” diye konuştu.

Emniyet olarak toplum bilincini artırmak amacıyla Huzur Toplantıları düzenlediklerine değinen Emniyet Müdürü Öztürk, "Giresun’da göreve başladıktan sonra il ve ilçelerimizde sorunların tespiti için Huzur Toplantıları düzenledik ve düzenlemeye devam edeceğiz. Giresun sakin bir şehir fakat son bir ayda kan davasına bağlı cinayetler yaşandı. Kan davasına bağlı yaşanan bu cinayetler kesinlikle bir kriter değildir. Giresun yaşanabilir huzurlu bir şehirdir bizlerde bu huzurun devam ettirmek için her türlü çalışmayı yapmaktayız." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA