Engellilerin Deniz Keyfi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetimi, üyelerini Kumbağ’da bulunan engelliler kampına getirerek deniz keyfi yaşattı.

Engellilerin Deniz Keyfi

Yaklaşık 40 kişiden oluşan bir grupla Kumbağ’da bulunan Engelliler Kampı’nı ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, yanlarında getirdikleri gıda yardımı paketlerini de kamp yetkililerine teslim etti. TSD Çerkezköy Şubesi üyeleri Kumbağ’da gönüllerince vakit geçirdi.
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak, Çetin Güvenlik firmasının katkıları ile Kumbağ’a gittiklerini ve burada Engelliler Kampı’nı ziyaret ettiklerini ifade eden TSD Çerkezköy Şubesi yetkilileri, "Ziyaretimizde Engelliler Kampı için yanımızda getirdiğimiz gıda yardımlarını da kamp yetkililerine teslim ettik. Daha sonra gün boyu üyelerimiz ile birlikte deniz ve kumun keyfini çıkardık" ifadelerini kullandı.
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yetkilileri, Engelliler Kampı ziyareti kapsamında kendilerine ulaşım konusunda sponsor olan Çetin Güvenlik yetkililerine de teşekkür ederek, "Bizim dernek olarak kendi başımıza Kumbağ’a gitmemiz neredeyse imkansız gibi bir şeydi. Fakat Çetin Güvenlik bize sponsor olarak iki adet minibüs tahsis etti" açıklamalarında bulundu.
TSD Çerkezköy Şubesi yetkilileri, "Üyelerimizle birlikte unutulmaz bir gün yaşadık. Yazın kavuran sıcaklığını ve stresini, denize girerek üzerimizden attık. Bu vesile ile bu geziyi düzenlememize katkı sağlayan Çetin Güvenlik firmasına da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kaynak: İHA