Davutoğlu'nun Ak Parti Genel Başkan Adayı Gösterilmesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, "AK Parti Hükümetleri kesintisiz bir şekilde, aynı şekilde bütün işlemlerine, Türkiye'nin büyümesine olan katkısını koymaya devam edecek" dedi.

Yıldız, AK Parti'den ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.
AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım'ın salonda olup olmadığınının sorulması üzerine Yıldız, "Tabii tabii" ifadesini kullandı.
AK Parti Genel Başkan adayı olarak Davutoğlu'nun açıklanmasına ilişkin görüşlerinin sorulması üzerine ise Yıldız, şunları söyledi:
"Az önce Davutoğlu Hocam, alışkanlık gereği söylüyorum, inşallah Başbakanımız, Türkiye'nin geleceği ile alakalı, Türkiye'nin büyümesi ve ilerlemesi ile alakalı hedeflerini son derece net ortaya koydu. AK Parti hükümetleri kesintisiz bir şekilde, aynı şekilde bütün işlemlerine Türkiye'nin büyümesine olan katkısını koymaya devam edecek. AK Parti şu ana kadar doğru yaptığı için güçlendi, güçlendiği için de daha çok doğru yapma kabiliyet ve kapasitesine inşallah yeni hükümetimizle beraber ortaya koymuş olacak. Hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak: AA