Darıca Bilecikliler 8. Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi

Darıca Bilecikliler Derneği tarafından "Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması" çerçevesinde "Bilecikliler 8. Birlik, Beraberlik ve Dayanışma" gecesi düzenlendi.

Darıca Belediyesi Cevher Dudayev Parkı anfi tiyatroda düzenlenen etkinliğe, Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Söğüt Belediye Başkanı Halil Erdoğdu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve üyeleri, AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve Darıca Bilecikliler Dernek Başkanı Erol Kavas ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Karaaslan geniş kültürüyle tarihe damga vuran Bileciklilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğin önemine değindi.
Darıca Belediye Başkanı Karabacak da her akşam farklı bir ilin kültürünü ve özelliklerini Darıca'da tanıtma imkanı bulduklarını belirtti.

Davetlilere şifalı pilavın ikram edildiği gecede, Kartepe Belediyesi Mehter takımını ve Söğüt Ertuğrulgazi Zeybek ekibi gösteri sundu. Etkinlik, sanatçı Kader'in konseriyle sona erdi.
Kaynak: AA