Başkan Genç’e Ziyaretler

Merkez Valileri Yusuf Odabaş, Süleyman Kahraman, Burdur Tefenli Kaymakamı Onur Yeniay ve Samsun Cezaevi Müdürü Günay Başar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Başkan Genç’e Ziyaretler

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, Başkan Genç misafirlerine Canik'te yaptıkları çalışmaları anlattı. İlçede büyük bir gelişim ve dönüşümün hakim olduğuna işaret eden Başkan Genç, Canik'in 10 yılda Türkiye'nin gözbebeği haline geldiğini söyledi.

Canik'te Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Osman Genç, "Kuzey Yıldızı Projemizin ilk iki etabı bitti. TOKİ ile işbirliği içerisinde yaptığımız kentsel dönüşüm kapsamında Samsun'a yeni ve modern bir cezaevi kazandırıyoruz. Yeni cezaevi tamamlandığında inşallah Canik ilçemiz de büyük bir yükten kurtulacak ve yerine içerisinde sosyal donatıları olan çağdaş bir yaşam alanı kurulacak. Canik'te yaptığımız kentsel dönüşümü vatandaşlarımızın da rekor denilebilecek düzeyde katılımı ve onayıyla birlikte yapıyoruz" dedi.

“100 BİNLERCE İNSANI AĞIRLIYORUZ”
Daha önce Samsun'un arka bahçesi konumundaki Canik'in bugün Samsun genelinden ve bölgeden insanları kendine çektiğini ifade eden Genç, "Öz kaynaklarımızla yaptığımız kültür, spor, turizm tesislerimiz ve özel sektörü teşvik etmemiz sonucu ilçemize gelen alışveriş merkezleri ile her yıl 100 binlerce insanı ilçemizde ağırlıyoruz. Bu durum ilçemizde yaşayanları, esnaflarımızı da olumlu yönde etkiledi. Yani Canik bir bütün olarak gelişiyor. İlçemiz, hükümetimizin 2023 hedefi doğrultusunda büyümeye devam etmektedir" diye konuştu.

Merkez Valileri Yusuf Odabaş, Süleyman Kahraman, Burdur Tefenli Kaymakamı Onur Yeniay ve Samsun Cezaevi Müdürü Günay Başar da, ilçedeki başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Genç’i tebrik etti. Başkan Genç, ziyaretlerin sonunda misafirlerine seramikten Osmanlı kaftanı hediye etti.
Kaynak: İHA