Ak Partili Heyet, Manavgat'ta Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Büyükşehir Yasası ile Antalya Büyükşehir Belediyesinin bin 800 metre rakımlı yaylalara, köylere hizmet götürdüğünü bildirdi.

Köse, AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Manavgat ilçesine bağlı Hocalı, Taşkesiği, Ulukapı Sülek, Uzunkale ve Yarpuz yaylalarında vatandaşlarla bir araya geldi.
Köse, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu, hizmetleri gören vatandaşın da her zaman AK Partili kadroları desteklediğini belirtti.

Köylere daha önce Özel İdare tarafından hizmet götürüldüğünü hatırlatan Köse, ayrılan bütçenin ise 10 milyon lira olduğunu kaydetti.

Büyükşehir Yasası ile köylere sunulan hizmetin arttığına işaret eden Köse, şöyle konuştu:
"Bugün köylere sadece asfalt için ayrılan bütçe 100 milyon lira. Bin 800 metre rakımlı Sülek Yaylası'nın yollarını şu anda Antalya Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Siz yeter ki hizmet etmek isteyin. O zaman mesafeler kısalır. Yerel seçimlerden önce 'Büyükşehir belediyesi dağın başındaki köye nasıl hizmet edecek?' diye soruyorlardı. İşte en güzel örneğini bugün burada görüyoruz."
Köse, hizmetlerinden ötürü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşların Başbakan ve 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek verdiğini ifade eden Köse, Erdoğan'ın halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı olduğunu hatırlattı. 10 Ağustos'ta Türkiye'nin bir tarih yazdığını belirten Köse, Türkiye'nin önünde 2023, 2053 ve 2071 hedefleri olduğunu ve bu hedeflere emin adımlarla ilerlediğini kaydetti.

AK Parti Antalya Milletvekilleri Samani ve Enç de vatandaşlara cumhurbaşkanlığı seçimindeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: AA