Yerel Yönetimler Derneği’nin Başkanı Ali İhsan Özaytaç Oldu

Kilis Yerel Yönetimler Dernek Başkanlığı’na oybirliği ile Ali İhsan Özaytaç getirildi.

Yerel Yönetimler Derneği’nin Başkanı Ali İhsan Özaytaç Oldu

Yerel Yönetimler Derneği Başkanı Mehmet Fatih Mercimek’in ikamet değişikliği sebebiyle Dernek Başkanlığından istifası ile başkanlık için Yönetim Kurulunun kendi arasında yaptığı toplantıda Kilis Yerel Yönetimler Dernek Başkanlığına oybirliği ile Ali İhsan Özaytaç getirildi.

Dernek binasında yapılan devir teslim töreninde söz alan eski başkan Mehmet Fatih Mercimek, 2007 yılında kurucu üyesi olduğu ve başkanlığını yürüttüğü görevden ikamet değişikliği ile ayrılmak zorunda kaldığını belirterek, “Öncelikle görev süresi içerisinde kendisine destek veren yönetim kurulu ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımdan temennim bana verilen desteğin aynısı yeni seçilen Başkan Ali İhsan Özaytaç’dan da esirgememeleridir” dedi.

Yeni seçilen başkan Ali İhsan Özaytaç ise yaptığı konuşmada Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlar kendisini dernek başkanlığına layık gördükleri için teşekkür ettiğini ifade ederek, “Dernek Başkanımız Mehmet Fatih Mercimek’e bugüne kadar derneğimize katkıları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz” diye konuştu.

Kaynak: İHA