Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden Açıklama

Yalova Kamu Hastaneleri BirliğŸi Genel SekreterliğŸi Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Faruk LJavdar, Yalova Devlet Hastanesi'yle ilgili yerel basında yer alan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.

LJavdar, yaptığŸı yazılı açıklamada, Yalova Devlet Hastanesi ile ilgili olarak, yerel basın kuruluşŸlarında, "Bu hastane tuvaletleri insanı hasta eder" başŸlıklı haberlerin yayınlandığŸını hatırlattı. LJavdar, Yalova Devlet Hastanesi'nde bulunan tüm tuvaletlerin yenilenmesi ve modernizasyonuna yönelik çalışŸmaların devam ettiğŸini belirterek şŸunları kaydetti:
"Hastanemiz acil servisini, tüm yataklı servisleri ve poliklinik binasını içeren bu çalışŸmalar hastane hizmet işŸleyişŸini aksatmayacak şŸekilde mesai saatleri sonrası ve hafta sonları da dahil olmak üzere sürdürülmektedir. Acil servisimiz tuvaletlerinde yapılan modernizasyon çalışŸmaları Temmuz ayı içerisinde tamamlanmışŸtır. Hafta içi hasta yoğŸunluğŸu sebebiyle Polikliniklerde bulunan tuvaletlerinin tadilatları da hafta sonları yapılacaktır. Servislerde bulunan hasta odalarımızın ıslak zeminleri için ihale süreci devam etmektedir. Haberde bahsi geçen engelli tuvaletinin fiziki açıdan engelli hastalara uygun olmaması nedeniyle aynı kat içerisinde bulunan acil servis bölümünde yeni tuvaletler yapılmışŸ olup, engelli hastalarımızın hizmetine sunulmuşŸtur, bahsi geçen engelli tuvaletinin tadilatı da bu ay içerisinde tamamlanacaktır."
 
Kaynak: AA