Türk Yıldızları, Provasında Bile Nefesleri Kesti

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 23 Ağustos’ta gösteri uçuşu yapmaya hazırlanan Türk Yıldızları, gösteri öncesi Beyşehir Gölü üzerinde nefesleri kesen bir prova gerçekleştirdi.


Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, Beyşehir Gölü üzerinde hafta sonu gerçekleştirecekleri gösteri öncesinde Beyşehir Gölü semalarında bir prova uçuşu yaptı. Ülkemizin gökyüzündeki gururu olan Türk Yıldızları, Beyşehir Gölü’nün üzerinde yapacağı gösterinin provasına 4 süpersonik uçak katıldı.

Prova uçuşlarında Beyşehir semalarında birbirinden ilginç şovlar sergileyen Türk Yıldızları, göl kıyısından kendilerini büyük bir merakla izleyen Beyşehirliler'den de tam not aldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir Gölü sahilindeki festival meydanında 23 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak olan Türk Yıldızları gösterisine ilçe halkının yanısıra çevre ilçelerdeki vatandaşları da davet ederken, "İlçemizdeki gösterinin festival meydanından en iyi şekilde izlenebilmesi için gerekli her türlü tedbiri aldık, çalışmalarımız sürüyor. Beyşehir 23 Ağustos’ta yine tarihi günlerinden birisi daha yaşayacak, Türk Yıldızları'nın gösterisine ev sahipliği yapacak. Türk Yıldızları'nın 2014 yılı içerisinde gösteri yapacağı ilk ve tek ilçenin Beyşehir olması da bizleri ayrıca gururlandırıyor, onurlandırıyor. Beyşehir'in tanıtımına da önemli katkılar sağlayacak bu muhteşem gösteriye, başta ilçemiz halkı olmak üzere, Seydişehir, Hüyük, Derebucak ve Derbent ilçelerimiz, il merkezi ve tüm çevre ilçelerimizden gelecek vatandaşlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA